Diner
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
met Parmezaanse kaas, geroosterde pittenmix, kappertjes en truffelmayonaise 14.90
TOAST ZALM
PITTIGE gamba's
met rode peper, peterselie en knoflook. Geserveerd met brood 13.90
proefwerkje
een wisselend voorgerecht bedacht door de koks van De Drie Gezusters 13.75
carpaccio van rode biet
met Castello blue, walnoten en balsamico 10.50
huisgemaakte geitenkaaskroketjes
geserveerd met toast en appel-peren compote 12.90
SOEPEN
GRONINGER MOSTERDSOEP
met Groningse droge worst en prei 7.50
KAASSOEP
met spekjes en prei 7.50
KRUIDIGE TOMATENSOEP
7.50
salades
SALADE DE DRIE GEZUSTERS
met gewokte gamba’s, ossenhaaspuntjes en Oosterse saus 18.90
CAESAR SALADE
Romaine sla met Caesardressing, croutons, ansjovis, Parmezaanse kaas, spekjes en een gepocheerd ei. Keuze uit kip of garnalen 16.50
FRANSE KIP SALADE
met frambozendressing, kip en brie 14.90
SALADE GEITENKAAS
met warme geitenkaas, geroosterd krentenbrood, walnoten en balsamicostroop 16.80
MAAK VAN JE SALADE EEN HEUSE MAALTIJD MET FRIET
OF brood MET BOTER VOOR 4.50 EXTRA
OM TE DELEN
FLAMMKUCHEN GEITENKAAS
met walnoten en balsamicostroop 14.50
FLAMMKUCHEN ORIGINEEL
met Emmentaler kaas, zure room, spek en prei 13.50
FRIETJE STOOF
draadjesvlees, pittige mayonaise, Parmezaanse kaas en krokante uitjes 11.50
FRIETJE RENDANG
rendang van jackfruit, gebakken uitjes, pittige mayonaise en krokante uitjes 11.50
FRIETJE CHIQUE
met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 8.50
DE DRIE ZUSSEN DEELPLANK
met verschillende vleessoorten, brood en kaas
klein 18.50 | groot 32.50
BROOD MET SMEERSELS
met aioli en kruidenboter 6.90
BROOD MET BOTER
met echte roomboter 6.50
PORTIE DUNGESNEDEN IBÉRICO HAM
6.50