Diner
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
met Parmezaanse kaas, een geroosterde pittenmix, kappertjes en truffelmayonaise 14.50
TOAST ZALM
gerookte zalmtartaar op toast met een gepocheerd ei en Hollandaisesaus 12.50
PITTIGE gamba's
met rode peper, peterselie en knoflook. Geserveerd met brood 13.50
huisgemaakte geitenkaas kroketjes 
geserveerd met toast en appelperen compote
carpaccio van rode biet 
met Castello blue, walnote en balsamico 9.50
proefwerkje
een wisselend voorgerecht bedacht door de koks van De Drie Gezusters 12.50
OM TE DELEN
de drie zussen deelplank
met verschillende vleessoorten, brood en kaas
klein 18.50 | groot 32.50
brood met smeersels 
met aioli en kruidenboter 6.90
brood met boter 
met echte roomboter 6.50
flammkuchen geitenkaas 
met walnoten en balsamicostroop 14.50
flammkuchen origineel
met Emmentaler kaas, zure room, spek en prei 13.50