Diner
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
met Parmezaanse kaas, een geroosterde pittenmix, kappertjes en truffelmayonaise 13.90
GARNALEN IN LOOK
met knoflookroom in een pannetje, geserveerd met toast 11.50
CAPRESE 
met burrata, bascilicum en balsamico crème 9.50
TOAST ZALM
gerookte zalmtartaar op toast met een gepocheerd ei en Hollandaisesaus 12.50
PROEFWERKJE
een wisselend voorgerecht bedacht door de koks van
De Drie Gezusters 12
SALADE VAN BULGUR 
met feta, avocado, munt, rode ui, tomaat en komkommer 10.50
flammkuchen geitenkaas
met walnoten en balsamicostroop 14.50
flammkuchen origineel
met Emmentaler kaas, zure room, spek en dun gesneden prei 13.50
DE DRIE ZUSSEN DEELPLANK
met verschillende vleessoorten, brood, kaas en tortillachips
klein 15.90 groot 26.20
BROODJE MET SMEERSELS 
met truffelmayonaise, kruidenboter en aioli 6.50