Te doen bij de drie

Hier in het Hart van Groningen, op de Grote Markt, met ruim 500 zitplaatsen binnen en 300 buiten op het verwarmd terras vind je De Drie Gezusters, Café Hoppe en Sportsbar De Groote Griet. Er is altijd wat te beleven en voor iedereen plezier. Zie hieronder een overzicht van alle komende evenementen.

Bierproeverij.jpg
5-min.png

wk voetbal

20 november t/m 18 december 2022
 

Bij De Drie Gezusters volg je het WK in Qatar op groot scherm. Neem al je vrienden mee om onder een genot van een drankje en hapje te komen genieten van alle wedstrijden. We gaan er vanuit dat Nederland het ver gaat schoppen dit jaar en dan halen we alles uit de kast! Hup Nederland!

 

3-min.png

kerst

15 december t/m 26 december 2022
 

Eten, drinken, gezelligheid, familie en vrienden. Dat is Kerst! Samen zijn met de mensen die je lief hebt. Wil jij een avond zorgeloos genieten? Vier dan Kerst bij De Drie Gezusters. Reserveer een tafel via onderstaande button.

 

reserveer hier
4-min.png

oud & nieuw

31 december 2022
 

Oud & Nieuw bij De Drie Gezusters betekend knallend het jaar uit/in!
De zusjes gaan dit jaar weer een fantastisch feest houden en dat wil jij niet missen!

 

 

 

Koop hier je kaarten

Het concept van De Drie Gezusters

Bij De Drie Gezusters is iedereen welkom. We streven er namelijk naar om de huiskamer van Groningen te zijn. Onder de Martinitoren – door Groningers omgedoopt tot d’Olle Grieze – geniet je in het Grand Café & Terras van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner.

Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters is De Drie Gezusters de aangewezen plek voor feestelijke activiteiten. Het decor biedt plek voor verjaardagsfeesten, barbecues, cocktailworkshops, bierproeverijen en nog veel meer arrangementen. Daarnaast heeft De Drie Gezusters diverse vergaderlounges beschikbaar.