Te doen bij de drie

Hier in het Hart van Groningen, op de Grote Markt, met ruim 500 zitplaatsen binnen en 300 buiten op het verwarmd terras vind je De Drie Gezusters, Café Hoppe en Sportsbar De Groote Griet. Er is altijd wat te beleven en voor iedereen plezier. Zie hieronder een overzicht van alle komende evenementen.

Bierproeverij.jpg
comedynight.jpg

COMEDY NIGHT

WOENSDAG 1 FEBRUARI / wEDNESDAY FEBRUARY 1

Op woensdag 1 februari zijn wij de host van de allereerste G-spot Comedy Night! Een avond gevuld met de leukste comedians, die je niet wilt missen. Loop binnen vanaf 19:45 en dan trappen we de avond af om 20:00. Alle comedians zullen optreden in het Engels. De entree is helemaal gratis en de drankjes staan koud!

-

Wednesday February 1 we will be the very first host for the G-Spot Comedy Night! Where comedians do what they do best: comedy. You can walk in from 19:45 and the shows starts at 20:00 sharp. It will be an English spoken show and the entrance is for free. If you take your friends, we will make sure your beers are served nice and cold!

bobw.png

PUBQUIZ

IEDERE 2 WEKEN OP DINSDAG

Weet je nog niet wat je moet doen op jouw dinsdagavond en heb jij een hoofd vol algemene kennis? Iedere 2 weken organiseren wij vanaf 20:00 in Café Hoppe de leukste pubquiz van Groningen! Jouw team mag bestaan uit maximaal 6 deelnemers en de deelname is helemaal gratis! Geef jouw teamnaam en het aantal spelers door via de Instagram of Facebook van Café Hoppe.

 

3-min.png

SUPERBOWL

ZONDAG 12 FEBRUARI

De Superbowl is de 57ste American football finale! De Groote Griet bouwen we daarom voor 1 avond en nacht om in een Amerikaans stadion. Kijk samen met De Groningen Giants dit spectaculaire Amerikaanse evenement onder het genot van stadion snacks en heerlijke drankjes.

 

4-min.png

VALENTIJNSDAG

14 FEBRUARI

Verras jouw geliefde op de liefste dag van het jaar met een diner bij De Drie Gezusters! Onze chefkok heeft een heerlijk valentijnsmenu samengesteld, waar je van 11 februari tot en met 14 februari van kan komen genieten. Reserveren kan via de knop rechts onderin beeld of telefonisch, dan zorgen de Zusjes dat er een prachtige tafel voor jullie klaarstaat!

 

 

 

Het concept van De Drie Gezusters

Bij De Drie Gezusters is iedereen welkom. We streven er namelijk naar om de huiskamer van Groningen te zijn. Onder de Martinitoren – door Groningers omgedoopt tot d’Olle Grieze – geniet je in het Grand Café & Terras van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner.

Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters is De Drie Gezusters de aangewezen plek voor feestelijke activiteiten. Het decor biedt plek voor verjaardagsfeesten, barbecues, cocktailworkshops, bierproeverijen en nog veel meer arrangementen. Daarnaast heeft De Drie Gezusters diverse vergaderlounges beschikbaar.