IMG_3122-bewerkt.jpg

WERKEN BIJ DE DRIE GEZUSTERS

Welkom in de huiskamer van Groningen. Welkom bij De Drie Gezusters! Doe alsof je thuis bent!

De Drie Gezusters is als thuiskomen. Een warm nest waar altijd wat te doen is. En bij de zusjes ben je niet alleen welkom als gast, je kunt er ook terecht voor een leuke baan! Van terrasloper tot afwas of werken in de keuken. Wil jij aan de slag bij de grootste horecafamilie van Groningen? Dit is je kans!

Wij bieden een salaris waarmee je thuis kunt komen. Werk je op flexibele basis dan krijg je lekker iedere vrijdag uitbetaald. Bij vaste uren krijg je dit netjes iedere 25e uitbetaald.

Met ruim 250 toekomstige vrienden die al werkzaam zijn bij De Drie Gezusters voel jij je direct thuis. Iedereen draagt er zijn steentje bij en jouw inzet kunnen we goed gebruiken. Jouw baan bij ons in drie woorden: teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom!

 

Solliciteer hier

Vacatures

IMG_2976.jpg
Werken bij

Productiekok

Heb jij interesse in koken en werk jij graag met je handen? Je helpt mee gerechten voorbereiden, opmaken en meegeven.

Solliciteer hier >
Viktor.jpg
Werken bij

Sous-chef

In hartje Groningen waar zo'n 2.500 gerechten dagelijks over de pass gaan zoekt de zusjes een sous die mee werkt! Kom werken in het grootste horecabedrijf van de stad en ga de uitdaging aan.

Solliciteer hier >
IMG_2976.jpg
Werken bij

Zelfstandig werkend kok

Van een goed gevulde salade, een stevige biefstuk tot een lekkere soep, voor jou is niets te gek! Jij bent stressbestendig en weet je team aan te sturen waar nodig. Ze kunnen op jou rekenen!

Solliciteer hier >
Michelle.jpg
Werken bij

Medewerker bediening

Hou jij ervan om gasten van A tot Z te bedienen en een glimlach op hun gezicht te toveren? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horecazaak van Groningen!

Solliciteer hier >
keuken.png

DE DRIE GEZUSTERS zijn...

BAAS IN PLANNEN
Een vast rooster of elk week verschillend, het is allemaal mogelijk bij De Drie Gezusters.
Je bepaalt je eigen rooster.

BAAS IN BETALEN
Werk je op flexibele basis, dan krijg jij wekelijks uitbetaald op vrijdag. Net op tijd voor het weekend. Bij vaste uren krijg je netjes iedere 25e uitbetaald.

BAAS IN TRAINEN
De Drie Gezusters helpen je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van hun organisatie.

BAAS IN BELONEN
Bij De Drie Gezusters is het altijd feest. Op het werk en daarbuiten. Denk hierbij aan feestjes,
sporten met collega's, concert- en festival tickets. En mooie landelijke kortingen op eten en drinken.

ons team

Als je De Drie Gezusters zegt, dan zeg je horecafamilie. De Drie Gezusters kan simpelweg niet bestaan zonder haar 300 werknemers. Van hotelreceptionisten tot gastheren en -vrouwen; iedereen draagt zijn steentje bij. En met succes! In 2019 won De Drie Gezusters de Diversiteitsprijs van Noord-Nederland. Ons team bestaat namelijk uit talloze mensen uit verschillende culturen met diverse achtergronden. Bovendien organiseren we in samenwerking met Werk In Zicht ieder jaar traineeships om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én een passie voor horeca een plek te bieden binnen ons energieke bedrijf. De Drie Gezusters staat voor teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom. Bekijk alle vacatures van de De Drie Gezusters en solliciteer direct via Baas in de Horeca.

team.png