STG_6587.jpg

WERKEN BIJ DE DRIE GEZUSTERS

Welkom in de huiskamer van Groningen. Welkom bij De Drie Gezusters! Doe alsof je thuis bent!

De Drie Gezusters is als thuiskomen. Een warm nest waar altijd wat te doen is. En bij de zusjes ben je niet alleen welkom als gast, je kunt er ook terecht voor een leuke baan! Van terrasloper tot afwas of werken in de keuken. Wil jij aan de slag bij de grootste horecafamilie van Groningen? Dit is je kans!

Wij bieden een salaris waarmee je thuis kunt komen. Dat geld maken we op tijd naar je over (net op tijd voor het weekend), en waar jij het aan uitgeeft is helemaal aan jou.

Met ruim 250 toekomstige vrienden die al werkzaam zijn bij De Drie Gezusters voel jij je direct thuis. Iedereen draagt er zijn steentje bij en jouw inzet kunnen we goed gebruiken. Jouw baan bij ons in drie woorden: teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom!

 

solliciteer hier

Vacatures

STG_7081.jpg
Werken bij

Schoonmaker

Hou jij ervan dat alles er spic en span uitziet? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
keuken.png

DE DRIE GEZUSTERS zijn...

BAAS IN PLANNEN
Een vast rooster of elk week verschillend, het is allemaal mogelijk bij De Drie Gezusters.
Je bepaalt je eigen rooster.

BAAS IN BETALEN
Werk je op flexibele basis, dan krijg jij wekelijks uitbetaald op vrijdag. Net op tijd voor het weekend. Bij vaste uren krijg je netjes iedere 25e uitbetaald.

BAAS IN TRAINEN
De Drie Gezusters helpen je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van hun organisatie.

BAAS IN BELONEN
Bij De Drie Gezusters is het altijd feest. Op het werk en daarbuiten. Denk hierbij aan feestjes,
sporten met collega's, concert- en festival tickets. En mooie landelijke kortingen op eten en drinken.

ons team

Als je De Drie Gezusters zegt, dan zeg je horecafamilie. De Drie Gezusters kan simpelweg niet bestaan zonder haar 300 werknemers. Van hotelreceptionisten tot gastheren en -vrouwen; iedereen draagt zijn steentje bij. En met succes! In 2019 won De Drie Gezusters de Diversiteitsprijs van Noord-Nederland. Ons team bestaat namelijk uit talloze mensen uit verschillende culturen met diverse achtergronden. Bovendien organiseren we in samenwerking met Werk In Zicht ieder jaar traineeships om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én een passie voor horeca een plek te bieden binnen ons energieke bedrijf. De Drie Gezusters staat voor teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom. Bekijk alle vacatures van de De Drie Gezusters en solliciteer direct via Baas in de Horeca.

team.png