team_2.png

BIJ DE DRIE GEZUSTERS VERDIEN JE GOED

De zussen maken op tijd jouw salaris over, en ze bemoeien zich er niet mee waar jij je geld aan uitgeeft. De Drie Gezusters doen niet geheimzinnig. Ze hebben een duidelijk overzicht gemaakt met wat jij gaat verdienen. Bekijk hier de salarisschaal en solliciteer direct binnen één minuut.

* De Drie Gezusters sollicitaties lopen via Baas in de Horeca.
BEKIJK SALARISSCHAAL

Vacatures

DSC00710.jpg
Werken bij

Supervisor

Is een leidinggevende functie en een baan in de horeca op jouw lijf geschreven? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
Marissa-min.jpg
Werken bij

Medewerker Bediening

Hou jij ervan om gasten van A tot Z te bedienen en een glimlach op hun gezicht te toveren? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
IMG_6985-min.jpg
Werken bij

Zelfstandig Werkende Kok

Kook jij graag de sterren van de hemel en zorg jij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
Diepzeekonijn_Drie_Gezusters_Web-8724-min.jpg
Werken bij

F&B Runner

Heb jij heel de dag een lach op je gezicht en vind je het leuk om te zorgen dat gasten het naar hun zin hebben? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
Joey2-min.jpg
Werken bij

Barmedewerker

Hou jij ervan om het perfecte biertje te tappen of de lekkerste cocktail te shaken? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
zus67-min.jpg
Werken bij

Ontbijt kok

Ben jij een vroege vogel en vind je het leuk om gasten te voorzien van heerlijke ontbijtjes? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
Tim-min.jpg
Werken bij

Hulpkok

Heb jij een passie voor koken en ben je opzoek naar een leuke baan in de horeca? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
STG_7541-min.jpg
Werken bij

Afwasser

Ben je niet vies van van hard werken en een vuil bord? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
Schoonmaker.jpg
Werken bij

Schoonmaker

Hou jij ervan dat alles er spic en span uitziet? Dan zoekt De Drie Gezusters jou! Solliciteer nu bij de leukste horeca zaak van Groningen!

Solliciteer hier >
keuken.png

DE DRIE GEZUSTERS zijn...

BAAS IN PLANNEN
Een vast rooster of elk week verschillend, het is allemaal mogelijk bij De Drie Gezusters.
Je bepaalt je eigen rooster.

BAAS IN BETALEN
Werk je op flexibele basis, dan krijg jij wekelijks uitbetaald op vrijdag. Net op tijd voor het weekend. Bij vaste uren krijg je netjes iedere 25e uitbetaald.

BAAS IN TRAINEN
De Drie Gezusters helpen je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van hun organisatie.

BAAS IN BELONEN
Bij De Drie Gezusters is het altijd feest. Op het werk en daarbuiten. Denk hierbij aan feestjes,
sporten met collega's, concert- en festival tickets. En mooie landelijke kortingen op eten en drinken.

ons team

Als je De Drie Gezusters zegt, dan zeg je horecafamilie. De Drie Gezusters kan simpelweg niet bestaan zonder haar 300 werknemers. Van hotelreceptionisten tot gastheren en -vrouwen; iedereen draagt zijn steentje bij. En met succes! In 2019 won De Drie Gezusters de Diversiteitsprijs van Noord-Nederland. Ons team bestaat namelijk uit talloze mensen uit verschillende culturen met diverse achtergronden. Bovendien organiseren we in samenwerking met Werk In Zicht ieder jaar traineeships om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én een passie voor horeca een plek te bieden binnen ons energieke bedrijf. De Drie Gezusters staat voor teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom. Bekijk alle vacatures van de De Drie Gezusters en solliciteer direct via Baas in de Horeca.

team.png