STG_6587.jpg

WERKEN BIJ DE DRIE GEZUSTERS

Welkom in de huiskamer van Groningen. Welkom bij De Drie Gezusters! Doe alsof je thuis bent!

De Drie Gezusters is als thuiskomen. Een warm nest waar altijd wat te doen is. En bij de zusjes ben je niet alleen welkom als gast, je kunt er ook terecht voor een leuke baan! Van terrasloper tot afwas of werken in de keuken. Wil jij aan de slag bij de grootste horecafamilie van Groningen? Dit is je kans!

Wij bieden een salaris waarmee je thuis kunt komen. Dat geld maken we op tijd naar je over (net op tijd voor het weekend), en waar jij het aan uitgeeft is helemaal aan jou.

Met ruim 250 toekomstige vrienden die al werkzaam zijn bij De Drie Gezusters voel jij je direct thuis. Iedereen draagt er zijn steentje bij en jouw inzet kunnen we goed gebruiken. Jouw baan bij ons in drie woorden: teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom!

 

solliciteer hier

Menukaarten

Arrangementen

welkom terug bij de drie gezusters

De Drie Gezusters staat te popelen om je weer terug te zien! In de maanden dat het Grand Café gesloten was, hebben de drie zussen hard gewerkt om de zaak op te knappen. Prachtig gelakte vloeren, schitterende verlichting en nieuwe likjes verf op de muren zijn het resultaat van maandenlang doorwerken en de puntjes op de 'i' zetten. We zijn er trots op! Reserveren voor het terras is niet mogelijk, ons team helpt je graag spoedig aan een tafeltje op het terras zelf. Wil je graag binnen lunchen, borrelen of dineren? Reserveer dan snel je tafel via onze reserveerwidget (rechtsonderin). Tot snel!

over-ons.jpg