welkom de drie gezusters

De Drie Gezusters heten iedereen van harte welkom. De huiskamer van Groningen waar je geniet van een stadshap, studeert in één van de knusse zitjes, de week afsluit met een vrijdagmiddag borrel, meedoet aan de pubquiz met jouw vrienden of komt dansen tot diep in de nacht. Het pand, gevestigd aan de grote markt van Groningen heeft plaats voor iedereen. Geniet van een lunch of borrel met vrienden in het grand café, volg alle sportwedstrijden in Sportsbar De Groote Griet, drink een biertje bij Café Hoppe, drink een cocktail op het verwarmde terras of ga dansen om de Draaibar. Bij De Drie Gezusters kan alles!

intro-illustratie.png

Arrangementen

Bij De Drie Gezusters kun je vergaderen, feesten of met jouw collega's, vrienden of familie meedoen aan één van de groepsactiviteiten. De Drie Gezusters verzorgen alles tot in de puntjes zodat het jullie aan niets ontbreekt.

Thumbnail_Activiteiten_WEB.jpg

Activiteiten

Thumbnail_Vergaderen_WEB.jpg

Vergaderen

Gallerij_WEB_8.jpg

Feesten

over de drie gezusters

De Drie Gezusters, het grand café aan de zuidzijde van de Grote Markt in Groningen. Een begrip in de stad en omstreken. In het enorme pand van De Drie Zussen is er plek voor iedereen. De authenticiteit van het restaurant, de knusse zitjes en het gezellige personeel zorgt dat jij je thuis voelt in Groningen. Je kunt vaker per week bij de Zussen terecht, een kopje koffie, een fijne lunch, knus diner en een bruisende borrel. Hier mag alles!  

WEB_DeDrieGezusters_Bediening_1.jpg

Menukaarten

Thumbnail_Lunch_WEB.jpg

Lunch

Thumbnail_Diner_WEB.jpg

Diner

Thumbnail_Borrel_WEB.jpg

Borrel

Thumbnail_Gebak_WEB.jpg

Gebak

WEB_Stadshap_Thumbnail.jpg

Stadshap

Thumbnail_Allergenen_WEB.jpg

Allergenen

Aankomende evenementen

Bij De Drie Gezusters is er altijd wat te doen. Daag elkaar uit tijdens de pubquiz, raad alle nummers tijdens de muziekbingo of luister naar live muziek onder het genot van een hapje of drankje.

Formule 1 - GP VAN SAOEDI-ARABIË
Zaterdag 9 maart | 18:00

In Sportsbar De Groote Griet kijk je iedere kwalificatie en race uit dit Formule 1 seizoen! Juichen we samen Max Verstappen naar een nieuwe overwinning?

Diner Café
Zaterdag 9 maart | 18:30 - 23:00

Geniet van een heerlijk diner, begeleid door ons muzikale ensemble!

PUBQUIZ
Dinsdag 12 maart | 20:00

Heb jij een hoofd vol met algemene kennis, maar heb je er eigenlijk nooit iets aan? Bij onze pubquiz gegarandeerd! Meld je hier aan!