welkom de drie gezusters

De Drie Gezusters heten iedereen van harte welkom. De huiskamer van Groningen waar je geniet van een stadshap, studeert in één van de knusse zitjes, de week afsluit met een vrijdagmiddag borrel, meedoet aan de pubquiz met jouw vrienden of komt dansen tot diep in de nacht. Het pand, gevestigd aan de grote markt van Groningen heeft plaats voor iedereen. Geniet van een lunch of borrel met vrienden in het grand café, volg alle sportwedstrijden in Sportsbar De Groote Griet, drink een biertje bij Café Hoppe, drink een cocktail op het verwarmde terras of ga dansen om de Draaibar. Bij De Drie Gezusters kan alles!

intro-illustratie.png

Arrangementen

Bij De Drie Gezusters kun je vergaderen, feesten of met jouw collega's, vrienden of familie meedoen aan één van de groepsactiviteiten. De Drie Gezusters verzorgen alles tot in de puntjes zodat het jullie aan niets ontbreekt.

Drie_Gezusters-groningen-166.JPG

Activiteiten

Drie_Gezusters-groningen-127.JPG

Vergaderen

IMG_5643.jpg

Feesten

over de drie gezusters

De Drie Gezusters, het grand café aan de zuidzijde van de Grote Markt in Groningen. Een begrip in de stad en omstreken. In het enorme pand van De Drie Zussen is er plek voor iedereen. De authenticiteit van het restaurant, de knusse zitjes en het gezellige personeel zorgt dat jij je thuis voelt in Groningen. Je kunt vaker per week bij de Zussen terecht, een kopje koffie, een fijne lunch, knus diner en een bruisende borrel. Hier mag alles!  

DSC_7693.jpg

Menukaarten

DSC_6989.jpg

Ontbijt

DSC_7386.jpg

Lunch

DSC_7278.jpg

Diner

Drie_Gezusters-groningen-200.JPG

Borrel

DSC_8229.jpg

Gebak

DSC_8179.jpg

Allergenen Kaart

Aankomende evenementen

Bij De Drie Gezusters is er altijd wat te doen. Daag elkaar uit tijdens de pubquiz, raad alle nummers tijdens de muziekbingo of luister naar live muziek onder het genot van een hapje of drankje.

DJ
Vrijdag 12 mei & Zaterdag 13 mei | draaibar & café hoppe

Onze dj's draaien op verschillende plekken in de week, dus je kan gegarandeerd ergens een klein dansje doen!

MUZIEKBINGO
DINSDAG 16 MEI 2023 | 20:00

Ken jij heel Spotify uit je hoofd? Hoef jij maar 3 noten te horen en weet jij welk liedje afspeelt? Kom dan eens langs bij onze muziekbingo, om de week op dinsdag.

SING ALONG
DONDERDAG 18 MEI | 21:00

Gek op zingen? Op donderdag is Café Hoppe dan jouw place to be!