Driegangenmenu

DRIEGANGENMENU 25.50 PER PERSOON


VOORGERECHTEN


GARNALEN IN LOOK

gebakken garnalen met knoflookroom in een pannetje, lekker met getoast Waddenbrood

KEUZE UIT ÉÉN VAN ONZE SOEPEN

Groninger mosterdsoep van Abrahams Groninger mosterd met room, spekjes en prei (ook vegetarisch verkrijgbaar) of kruidige vegetarische tomatensoep

RUNDERCARPACCIO

met Parmezaanse kaas, rucola, een mix van geroosterde pijnboompitten en truffelmayonaise

 

WISSELEND VOORGERECHT



 

HOOFDGERECHTEN


KIPSATÉ

een grote spies van gemarineerde kippendij met satésaus, gebakken uitjes, seroendeng met kroepoek, sambal en atjar

IERSE RUNDERBAVETTE

medium rare het lekkerst, geserveerd met een saus van trappistenbier, zilveruitjes en spekjes

 

OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARSFILET

onweerstaanbaar met onze wittewijnsaus

 

SPINAZIE LASAGNE

met geitenkaas, mozzarella en champignonsaus

 

WISSELEND HOOFDGERECHT



 

NAGERECHTEN


STROOPWAFEL DESSERT

met appel, ijs van stroopwafel en karamelsaus

 

ZUSSEN SOES

grote soes gevuld met roomijs en slagroom, overgoten met chocolade