Driegangenmenu

DRIEGANGENMENU 24.50 PER PERSOON


VOORGERECHTEN


GARNALEN IN LOOK

gebakken garnalen met knoflookroom in een pannetje, lekker met getoast Waddenbrood

of 

KEUZE UIT ÉÉN VAN ONZE SOEPEN

Groninger mosterdsoep, kruidige tomatensoep of soep van het moment

of 

RUNDERCARPACCIO

met Parmezaanse kaas, rucola, een mix van geroosterde pijnboompitten en truffelmayonaise




HOOFDGERECHTEN


KIPSATÉ

een grote spies van gemarineerde kippendij met satésaus, gebakken uitjes, seroendeng met kroepoek, sambal en atjar

of 

BOTERMALSE BIEFSTUK 160 GRAM

gesneden van de haas met keuze uit peper- of champignonsaus

of 

 

OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARSFILET

onweerstaanbaar met een strandkrabben saus

of 

 

SPINAZIE LASAGNE

met geitenkaas, mozzarella en champignonsaus



NAGERECHTEN


GEKONFIJTE ANANAS

met hangop, yoghurtijs en een krokante crumble

of 

 

ZUSSEN SOES

grote soes gevuld met roomijs en slagroom, overgoten met chocolade