De Drie Gezusters dinerfavorieten

Voorgerechten

ROSBIEF VAN TONIJN

kort aangebakken tonijn met sesam, wasabi crème, wakame en yakitori saus 12.50

RUNDERCARPACCIO

zoals het hoort - met Parmezaanse kaas, rucola, een mix van geroosterde pitten en truffelmayonaise 11.50

GEROOKTE ZALM

met crispy papadum, zoetzure komkommer en mosterddillecrème 12.50

GEITENKAAS (VEGETARISCH)

salade met lauwwarme geitenkaas op geroosterd kletzenbrood, walnoten en een appelstroop balsamico dressing 10.90

BROOD KRUIDENBOTER

aanrader om te delen bij jouw voorgerecht 4.90

GARNALEN IN LOOK

met knoflookroom in een pannetje

geserveerd met krokant getoast

Waddenbrood 9.90

BROOD SMEERSELS

met tapenade, aioli en kruidenboter. Aanrader om te delen bij jouw voorgerecht 5.50

VLEESGERECHTEN

BOTERMALSE BIEFSTUK

gesneden van de haas met keuze uit peper- of champignonsaus 19.50

SPARERIBS UIT DE OVEN

huisgemarineerd met smokey BBQ saus en aioli normaal 23.50 klein 17.90

TAY-TOY SPIES

spies van ossenhaas met paprika, ui en tay-soy dressing 19.20

DE DRIE GEZUSTERS BURGER

hamburger met kropsla, tomaat, augurk, cheddar, uitgebakken spek, ketchup, Franse mosterd en een spiegelei 15.70

IERSE RUNDER BAVETTE 225 GRAM

medium rare het lekkerst, geserveerd met zilveruitjes, spekjes en saus van trappistenbier 18.50

SATÉ KIP OF VARKEN

een grote spies van gemarineerde varkenshaas of kippendij met lichtpittige Indische satésaus, gebakken uitjes, cassave chips, huisgemaakte sambal en atjar 16.90

PASTAGERECHTEN

TAGLIATELLE GAMBA’S

tagliatelle met gepelde grote garnalen, tomaat en romige knoflooksaus 17.50

TAGLIATELLE BOLOGNESE

een klassieker uit de Italiaanse keuken, bereid met rundergehakt, groenten, tomaten, rucola en Parmezaanse kaas 14.50

ZALM LASAGNE

lasagne met gerookte zalm, tomatensaus, spinazie, gegratineerd met kaas en crème fraîche 15.50

LA DOLCE VITA LASAGNE (VEGETARISCH)

originele, vegetarische lasagne met tomatensaus, bospaddenstoelen en spinazie, gegratineerd met kaas en crème fraîche 15.50

MEER BURGERS

VEGA BURGER (VEGETARISCH)

burger van kikkererwten met krokante uienringen en tomatensalsa 14.50

BBQ BURGER

hamburger met smokey BBQ saus, kropsla, tomaat, augurk en uitgebakken spek 14.50

CHEESEBURGER

hamburger met ketchup, Franse mosterd,

kropsla, tomaat, augurk en cheddar

kaas 14.90

VISGERECHTEN

ZALMFILET UIT DE OVEN

met appel sjalottenjus 17.90

OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARS

onweerstaanbaar met een witte Martini roomsaus,

de zeebaars heeft een zoetige, milde smaak

en bevat geen graatjes 18.50

BROERTJES & ZUSJES

KINDERPANNENKOEK

een pannenkoek met stroop

en verschillende snoepjes 6.50

KIP, PATAT EN APPELMOES

kip in een krokant jasje met dikke frieten, mayonaise en appelmoes. Ook
verkrijgbaar met vissticks 7.50

TAGLIATELLE BOLOGNESE

een klassieker uit de Italiaanse keuken,

bereid met rundergehakt, groenten,

tomaten en Parmezaanse kaas 8.50

KINDERIJSJE

een vanille roomijsje met een leuke verrassing 5

KINDERBOTERHAM MET BELEG

en een leuke verrassing


• aardbeienjam 3
• biologische appelstroop 3.50
• pindakaas 3
• chocopasta met banaan 4
• gekleurde hagel 3
• jonge kaas 3.50

NAGERECHTEN

KAASPLANKJE

met een combinatie van “volgens de chef” de lekkerste kazen uit de buurt van Groningen, geserveerd met vijgenbrood en appelstroop 11.40

DAME BLANCHE

natuurlijk op de traditionele wijze: vanille roomijs met verse slagroom en warme chocoladesaus 6.50

CRÈME BRÛLÉE

gekarameliseerd met rietsuiker, geserveerd met een bol vanille roomijs en slagroom 5.80

TIRAMISU

ambachtelijk gemaakte tiramisu met stracciatella roomijs en chocolade crumble 7.50

ZUSSEN SOES

grote soes gevuld met roomijs en slagroom,

overgoten met chocolade 6.20

BOSVRUCHTENSOEPJE

rood fruit soepje met yoghurtbosvruchtenijs en
Griekse yoghurt 6.50