BEDRIJFSFEESTEN

Of het nu gaat om het inluiden van een nieuw jaar, vieren van een groot succes of het introduceren van collega's, voor de organisatie van een bedrijfsfeest ben je bij De Drie Gezusters aan het juiste adres. Het Grand Café heeft meerdere functionele zalen beschikbaar; een beamer; microfoon; moderne verlichting; muziekaansluiting en nog veel meer. De Drie Gezusters biedt een diverse borrel- en dinerkaart. Voor elk wat wils!

Dit arrangement boeken of benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar info@dedriegezusters.nl.

bedrijfsfeesten.jpeg
afstudeerborrel1.jpg

geef jouw bedrijfsfeest vorm

De Drie Gezusters in Groningen is een van de grootste pubs van Europa en dat is te merken. Je verdwaalt gemakkelijk in de ellenlange gangen en grote ruimtes. Gelukkig zijn er genoeg voordelen: er zijn meer dan genoeg bars en tappunten. Hoe je een bedrijfsfeest ook vorm wilt geven, De Drie Gezusters maakt er een succes van. Begin bijvoorbeeld met een formele lezing inclusief beamer en microfoon in de Classic en sluit af met een gezellig drankje bij de Draaibar.  

stadshaps.jpg

Heb je een vraag over een van onze arrangementen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

 

Neem contact op