DE DRIE GEZUSTERS BATTLEFIELD TOUR!

Hou jij van geschiedenis en wil je meer weten van Groningen? Dan is deze tocht echt iets voor jou! Aan de hand van deze legendarische wandeling kom je langs alle historische plekken van Groningen! Met deze wandeling word je meegenomen door een ervaren stadjer die je alles kan vertellen over de verschillende historische evenementen die in Groningen zijn gebeurd. Tijdens deze wandeling van 2,5 uur krijg je alles te horen over Groningen tijdens de Tweede wereldoorlog en de uiteindelijke bevrijding. Hierna sluit je dit avontuur af met een lekkere lunch volledig verzorgd door De Drie Gezusters!  

Wil je dit arrangement boeken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar sales@dedriegezusters.nl.

battlefieldtour_1.jpg

TYPE ARRANGEMENTEN

battlefield_1.png

DE DRIE GEZUSTERS BATTLEFIELD TOUR

  • Een unieke en leerzame rondleiding door en over Groningen tijdens de Tweede Wereldoorlog en lunch bij De Drie Gezusters

Battlefield tour

Vanaf aantal personen: 25 personen
Duur: 2,5 uur
Kosten: 44,50 p.p.

BATTLEFIELD TOURS VAN ONZE GAST

Wij hechten veel waarde aan de ervaring van onze gasten en horen dus ook graag hoe jouw dag is geweest! Laat het ons weten via info@dedriegezusters.nl of het contactformulier. 

"Duidelijke uitleg, goede handouts, kennis van zaken. Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van deze organisatie."

- Martin

"Altijd van een hoog niveau. Deskundige gids die goed ingeschoten is in de materie. Tijdens de tour goed oog voor de deelnemers. Zo wachtte hij met de uitleg tot iedereen er was en lette hij ook op de veiligheid van de groep."

- Anoniem

"Hele leuke tour gehad over en door het centrum van Groningen. De Laatste dagen van de Duitse bezetting werd goed en duidelijk uitgelegd. Interessante plekken bezocht waarbij foto's van toen werden getoond. Al met al erg leerzaam en educatief."

- Alex