Keukenschoonmaak (24 – 38 uur)

Wie zijn wij?

De Drie Gezusters is al jaren een begrip in stad en ommeland. Voor een koffie, lunch, diner, borrel of feest kun je bij ons terecht. Voor ons grand café de Drie Gezusters zijn wij op zoek naar een keukenschoonmaker. Ben jij geïnteresseerd in een zelfstandige baan? Als keukenschoonmaker ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de keuken. Je levert alles perfect schoon op voor de dag erna.

 

Wie ben jij?

Jij bent absoluut geen ochtendmens, maar super gemotiveerd en bereid om in de nacht te werken. Je hebt een neus (en oog) voor viezigheid en beseft dat jouw werk ontzettend belangrijk is. Je krijgt geen auto of laptop van de zaak, maar wel een zeer goede werksfeer en de mogelijk om door te groeien in ons bedrijf. Het zal gaan om de uren vanaf 00.00 uur tot ongeveer 05.00 uur in de ochtend. Je krijgt een training voor je begint en zult eerst uitvoerig ingewerkt worden. Dus heb jij alle series op Netflix al gezien, maar wil jij nog lang niet naar bed? Dan ben jij voor ons de aangewezen persoon voor deze functie. Solliciteer nu, er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een werkplek voor 24-38 uur per week in een van de grootste horeca bedrijven van Noord-Nederland. Je komt te werken in een jong en energiek bedrijf met iongeveer 300 enthousiaste medewerkers. Wij bieden een salaris conform Horeca CAO.

 

Interesse in deze vacature?

Solliciteer door je motivatie met CV + foto te sturen naar sollicitatie@dedriegezusters.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.