Privacy Statement

Contactgegevens

 

De Drie Gezusters

Grote Markt 36 - 39

9711 LV Groningen

 

050 - 312 70 41

info@dedriegezusters.nl
www.dedriegezusters.nl

 

1. Uw privacy

 

  1. De Drie Gezusters neemt uw privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en ook omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
  2. Wij doen ons best om de gegevens die u aan ons hebt verstrekt op een zorgvuldige manier te verwerken. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, hoe wij daar mee omgaan en waarom wij deze verzamelen.
  3. In de zin van de uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is De Drie Gezusters een zogenaamde: verwerkingsverantwoordelijke.

 

2. Een overzicht van verwerkte persoonsgegevens

 

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

 

  1. Voor- en achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Telefoonnummer
  4. E-mailadres
  5. Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bij het contact
  6. Locatiegegevens
  7. Gegevens over uw activiteiten op onze website
  8. IP-adres
  9. Internetbrowser en apparaattype

 

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

A. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

 

B. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dedriegezusters.nl. Wij zullen deze informatie verwijderen.

 

4. Doeleinden gegevensverwerking

 

De Drie Gezustersverwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

  1. U te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  2. U desgevraagd informatie toe te sturen.
  3. Onze website te verbeteren en deze af te stemmen op uw voorkeuren, door middel van uw gedrag op de website. 

 

5. Bewaartermijnen

 

De Drie Gezusters zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk i.v.m. wet- en regelgeving om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

De bewaartermijn van cookies die worden geplaatst door Google (Third-party) zijn te vinden in het privacy statement van Google.

 

6. Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

 

  1. De Drie Gezusters verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  2. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. De Drie Gezusters blijft verantwoordelijk. Het gaat hier om bedrijven als NetBizvoor e-mailvoorziening en websitehosting, Iensvoor online reserveren en Googlevoor webstatistieken.

 

7. Het gebruik van cookies

 

De Drie Gezusters gebruikt functionele, analytische en tracking cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. 

 

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

 

8. Google Analytics

 

A. Google

 

  1. Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”- dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. 
  3. De Drie Gezusters heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via hun voorwaarden toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

B. Anonimiseren

 

  1. De Drie Gezusters heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzamelt, wordt geanonimiseerd. Uw IP-adres is daarbij gemaskeerd.

 

9. Iens

 

Wij maken gebruik van een reserveermodule van Iens.nl zodat u online een tafel kan reserveren. Iens.nl beheert de ingevulde gegevens via ons op haar servers. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst met iens.nl afgesloten. Iens heeft ook een uitgebreid privacy statement gedeeld waar u inhoudelijk de voorwaarden met Iens.nl kunt bekijken.

 

10. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

A. U heeft het recht om uw persoonsgegevens die wij hebben opgeslagen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen door een gespecificeerd verzoek naar info@dedriegezusters.nl te sturen. Om uw identiteit te kunnen verifiëren, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. 

Maak in deze kopie het burgerservicenummer (BSN), MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en uw pasfoto zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. De Drie Gezusters zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

B. Wanneer u uw gegevens wilt doorgeven aan een andere partij,kan De Drie Gezusters dit gemakkelijk voor u realiseren. Doorloop dan de hierboven beschreven stappen.

 

U kunt ons bereiken via: www.dedriegezusters.nl | 050 - 312 70 41 | Grote Markt 36 - 39 Groningen.

 

11. Beveiliging

 

A. De Drie Gezusters neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dedriegezusters.nl.

 

B. Indien u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacy statement
De Drie Gezusters behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Het verdient aanbeveling om dit privacy statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. 

 


 

Aan de totstandkoming van dit privacy statement is uiterste zorg besteed. Wij hebben dit document opgesteld op basis van de informatie die we geraadpleegd hebben in verschillende (overheids)bronnen die ons tot nu toe bekend zijn.

 

  • Het kopiëren van bovenstaande informatie zonder toestemming wordt niet op prijs gesteld en kan geen enkele verantwoordelijkheid teweegbrengen bij De Drie Gezusters.
  • Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is overgenomen of voor het onjuist gebruiken of doorvoeren van dit privacy statement is De Drie Gezusters niet aansprakelijk.

 

Laatst gewijzigd: juni 2018.