Café Hoppe

Hoppe

Gelegen in de kern van De Drie Gezusters is Café Hoppe een van de jongste cafés van de Zuidzijde. Ze wordt getypeerd door haar smalle pand wat uiteraard uitwerking heeft op het interieur. Langs de smalle bar zijn meerdere zitjes voor maximaal 4 gasten gecreëerd welke een behagen gevoel geven aan de cafégangers. Her en der zijn halve wandjes en schotten opgetrokken wat de relatief lange zaak in delen hakt. Dit versterkt des te meer het gevoel van geborgenheid van de gast.

 

In Café Hoppe staan we voor aandacht; aandacht voor de gast aan tafel; aandacht voor het assortiment; aandacht voor de presentatie; aandacht voor de sfeer. Door te spelen met licht en geluid gedurende de hele avond vloeit de avond van een vroege borrel naadloos over in een voorzichtig dansje en voor dat je weet zijn we in de kleine uurtjes beland.

 

Ze is voor iedereen een plek om neer te strijken. Stadjers, studenten, toeristen van ver maar ook van dichtbij, een ieder voelt zich welkom in het smalle borrelcafe. Daarnaast is, net zoals haar historie, de Hoppe een jong cafe; de gerichte doelgroep bevindt zich tussen de 25 en 35 jaar oud. Dit komt terug in het assortiment waar een gedegen (speciaal)bier selectie, goede wijn, fraaie cocktailmixers en uiteraard ook goede koffies en frisdranken, zich uitstekend laten combineren met allerlei lekkere snacks/fingerfood. In de Hoppe maken we graag met aandacht je avond compleet!

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m woensdag vanaf 17.00 uur 
Donderdag vanaf 15.00 uur
Vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur
Zondag gesloten

 


CONTACT

Café Hoppe
Grote Markt 38
9711 LV Groningen

info@dedriegezusters.nl
050 - 312 70 41