ons team

Als je De Drie Gezusters zegt, dan zeg je horecafamilie. De Drie Gezusters kan simpelweg niet bestaan zonder haar 300 werknemers. Van hotelreceptionisten tot gastheren en -vrouwen; iedereen draagt zijn steentje bij. En met succes! In 2019 won De Drie Gezusters de Diversiteitsprijs van Noord-Nederland. Ons team bestaat namelijk uit talloze mensen uit verschillende culturen met diverse achtergronden. Bovendien organiseren we in samenwerking met Werk In Zicht ieder jaar traineeships om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt én een passie voor horeca een plek te bieden binnen ons energieke bedrijf.

De Drie Gezusters staat voor teamspirit, gastvrijheid en gezelligheid. Het belangrijkste? Iedereen is welkom. Solliciteer nu en word onderdeel van het team!

Heb jij De Drie Gezusters glimlach? 

 

 

Werken bij1.jpg

Dan zijn we op zoek naar jou! We leren je graag alle kneepjes van het vak. Bij De Drie Gezusters in Groningen is alles mogelijk. Of je nu in de keuken in een handomdraai lekkere salades maakt of jouw gasten voorziet van romige cappuccino's en ijskoude drankjes, we kunnen niet wachten om jou toe te voegen aan het De Drie Gezusters team.

Vacatures

Placeholder

Leidinggevende horeca

Bedrijfsleiding - Fulltime - Groningen

Bekijk vacature >