Kerst-Diner.jpg

Kerstmenu

17 december t/m 9 januari
(Reserveren alleen nodig voor 24, 25 en 26 december)

 

• • • • • • • • • VOORGERECHTEN • • • • • • • • •
PROEVERIJ VAN VIS 14.90

GEROOKTE EENDENBORST 12.90
Met een taartje van zoete aardappel,
truffelmayonaise en een rode uiencompote

BISQUE 7.50
Met rivierkreeftjes
• • • • • • • • HOOFDGERECHTEN • • • • • • • •
RUNDERENTRECÔTE 24.50
Met een crème van pastinaak en jus van cantharellen

DORADEFILET 19.50
Op de huid gebakken met zoetzure prei en kreeftenjus

HERTENBIEFSTUKJES 25.80
Met een saus van peperkoek

TRUFFELRISOTTO 17.60
Met parmezaanse kaas en spinazie
• • • • • • • • • • NAGERECHT • • • • • • • • • •
FEESTDAGENDESSERT 12.50
De Drie Gezusters zoete kerstproeverij