Feestdagen groepsarrangementen

kerst_3.png
Groepen

Feestdagen lunch

De Drie Gezusters kijkt uit naar een kersttafel vol met familie, vrienden of collega’s. Samen proosten en genieten van een lunch tijden de feestdagen. Dat maakt de zussen blij.

Bekijk arrangement >
kerst_4.png
Groepen

Feestdagen diner

De Drie Gezusters kijkt uit naar een kersttafel vol met familie, vrienden of collega’s. Samen proosten en genieten van een kerstdiner. Dat maakt de zussen blij.

Bekijk arrangement >
Kerst_13.png
Groepen

Feestdagen borrel

De Drie Gezusters kijkt uit naar een borrel met familie, vrienden of collega’s. Samen proosten en genieten van een gezellige feestdagen borrel. Dat maakt de zussen blij.

Bekijk arrangement >
Kerst_1.png
Groepen

Kerstparade

De Drie Gezusters kijkt uit naar een kersttafel vol met familie, vrienden of collega’s. Samen proosten en genieten van de feestdagen. Dat maakt de zussen blij.

Bekijk arrangement >
Kerst_12.png
Groepen

Feest

De Drie Gezusters kijkt uit naar een gezellig feest samen met familie, vrienden of collega’s. Samen proosten en genieten van de feestdagen. Dat maakt de zussen blij.

Bekijk arrangement >
feature-arragementen.jpg

Over onze arrangementen

Ben je met een vriendengroep, collega’s, vrienden of familieleden op zoek naar een activiteit op een toplocatie in het noorden van het land? Bij De Drie Gezusters ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een heerlijke proeverij, onvergetelijke workshop of een andere activiteit, De Drie Gezusters zorgt voor een onvergetelijke dag!