Borrel locatie Menzis 4 Mijl

Op 8 oktober 2023 vindt het leukste hardloopevenement van Groningen plaats! Onderdeel hiervan is de bedrijvenloop, waarbij je samen met collega's en relaties kan genieten van het evenement. Deelname aan de Bedrijvenloop zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer, maar ook voor gezonde en actieve werknemers.

Na de loop is het tijd om na te praten onder het genot van een borrel. De Drie Gezusters is een van deze horecapartners. Dus ben jij samen met je collega's of relaties ingeschreven voor de bedrijvenloop en wil je bij de Zussen komen borrelen na afloop? Je meldt jouw bedrijf aan via een inschrijfformulier, die vind je via de button hieronder.

Inschrijven voor de Bedrijvenloop kan via de website van de Menzis 4 Mijl

4Mijl_Form_WEB.jpg

Overige evenementen

Pubquiz

26 september 2023 | 20:00

Heb jij een hoofd vol met algemene kennis, maar heb je er eigenlijk nooit iets aan? Bij onze pubquiz gegarandeerd!

Menzis 4Mijl | Borrellocatie bedrijvenloop

8 oktober 2023

Op 8 oktober vindt het grootste hardloop evenement van Groningen plaats, de Menzis 4 Mijl! De Zussen zijn een borrel locatie voor de deelnemers van de bedrijvenlopen. Klik gerust verder voor meer informatie!

Formule 1 - GP van Qatar!

| Kwalificatie 6 oktober 19:00 | Sprint 7 oktober 19:30 | Race 8 oktober 19:00

In Sportsbar De Groote Griet kijk je iedere kwalificatie en race uit dit Formule 1 seizoen! Juichen we samen Max Verstappen naar een nieuwe overwinning?