De Drie Gezusters feestdagen-menufavorieten


DRIE GANGEN FEESTDAGEN MENU 24.50

Voorgerechten

CARPACCIO

met rucola, Grana Padano, truffelmayonaise en geroosterde pittenmix

KROKANTE LASAGNE

met gerookte zalm, crème van avocado

GEITENKAASSALADE

salade met warme geitenkaas op rozijnenbrood, walnoten en appelstroop-balsamico dressing

HOOFDGERECHTEN

BIEFSTUK VAN DE HAAS 160 GRAM

in roomboter gebakken met saus naar keuze

ZEEBAARS

op de huid gebakken met een saus van strandkrabben

POMPOENRAVIOLI (VEGETARISCH)

met rucola, tomaatjes en een saus van knoflook en blauwe kaas

NAGERECHT

DESSERT

verrassing in kerstsferen

 

VIER GANGEN FEESTDAGEN MENU 31.50

VOORGERECHTEN

CARPACCIO

met krullen van eendenlever

VISTRIO

kroket van kreeft, kopje bisque en een krokante lasagne van zalm

CHARCUTERIE VAN WILD

TUSSENGERECHT

PADDENSTOELENSOEP

met truffel

HOOFDGERECHTEN

BOTERMALSE BIEFSTUK

met portsaus en paddenstoelen

HERTENBIEFSTUK

met een saus van truffel en padddenstoelen

HEILBOT

gegratineerd met een tapenade van olijven en martinisaus

NAGERECHT

DESSERT

verrassing in kerstsferen